Köszöntő

Nagyrábé Nagyközség Önkormányzatának képviselőtestülete és minden lakosa nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt településünk honlapján.


TOVÁBB
Labdarúgás 2008/2009 bajnoki év!

(frissitve: 2009.07.03.)

  

 Kapcsolódó link: Megyei Labdarugó Szövetség

2008 - 2009.

---------------------------------------------------------------------

 Kiemelt támogatóink: 

Gémes Fogadó & Ász Söröző

 ct.: Sziki Róbert

  Nyerges Hungária Kft

 ct.: Nyerges Imre

TI-SZÁM Bt

ct.: Tiszai Károly

---------------------------------------------------------------------

.

Hajdú - Bihar Megye II. osztály

 Felnőtt Labdarúgó Bajnokság győztese : 

Nagyrábé KSE csapata ! ! !.

.

.

(Kattints a képekre, a csapatképre is a nagyobb megjelenésért)

.

 

Álló sor: Nyerge Imre (SE elnökségi tag), Kovács Attila, Kordás János, Czidor Richárd,

Homoki Tamás, Ugrin László, Varga János, Bai Norbert, Tiszai János,

Csige Imre, Tiszai Attila, Tiszai Károly (SE elnök)  

Guggolnak: Szabó Imre, Kunkli Ferenc, Szilágyi János, Buglyó Imre, Nagy Sándor,

Nagy Richárd, Kiss András, Bajnok Imre, Nagy Csaba, Duró Zsolt 

 .

 

 Szőke  Zsolt - vezető edző - 

.

 

  

  

  

  

  

 

.

(Részletek a mérkőzés "nevére" kattintva megjelennek !!!)

.

Megye II. rájátszás 1. helyért (2. mérkőzés)

Nagyrábé  2009.06.20.

 .

Megvan az arany !!! 

.

Nagyrábé KSE - Blondy FC 3 - 1 (3 - 1).
400 néző, vezette: Krizbai Zs. (Csiszár K., Szabó Zs.).
Nagyrábé:  Buglyó I. - Tiszai J., Czidor R., Duró Zs., Homoki T.,

Kordás J. (Tiszai A.), Csige I., Nagy S. (Ugrin L.), Varga J.,

Nagy Cs. (Bajnok I.), Szilágyi J. Edző: Szőke Zsolt.
Blondy:  Deák L.– (Lakatos S.), Kádár B., Alimán J. (Papp Á.),

Pellei E., Farkas I., Varga Cs., Kónya J., Ajtai R. (Papp I.),

Négyesi Á., Nagy L., Deák L., Kovács P. Edző: Gere Csaba.

Gól: : Tisza J., Nagy S., Csige I., illetve Négyesi Á.

Jók: mindenki, illetve Kovács P., Nagy L.

Tiszai Károly: – Ismét bajnoki döntőhöz méltó, magas színvonalú mérkőzés. Megérdemelt hazai győzelem és bajnoki cím. A csapat feltette a koronát az egész éves teljesítményére a mai játékkal is bebizonyítva, hogy a megye II. legjobbja.
Gere Csaba: – Gratulálok Nagyrábé csapatának az aranyéremhez és megköszönöm a játékosaimnak, a vezetőknek és szurkolóinknak az egész éves munkájukat.

.

"Hajdú-Bihari Napló" (2009.06.18):„Itthon meglesz az arany!”

A Nagyrábé Elnöke szerint hazai pályán mindenképp esélyesek a bajnoki címre: – Döntőhöz méltó, magas színvonalú mérkőzés, kiváló játékvezetés – értékelte a tegnapi megyei II. osztály 1. helyért játszott első mérkőzését Tiszai Károly, a Nagyrábé elnöke. A csapat idegenben vesztette el a találkozót a másik dobogóra esélyes formáció, a Blondy ellen 2–1-re. Az első félidőt kimondottan a Rábé uralta, így a szünetre 0–1-es vezetéssel mentek pihenni, a második félidő viszont már nem volt ilyen szerencsés. – Az elején egyértelműen mi voltunk a jobbak, aztán ellenfelünknek is voltak helyzetei, amiket sikeresen ki is használt, mi pedig kihagytunk 2-3 nagyobb helyzetet. Ennek ellenére úgy érzem a döntetlen igazságosabb lett volna – vélekedik Tiszai Károly.  A visszavágón már hazai pályán játszik az alakulat. – Itthon esélyesek vagyunk az aranyra. Szerintem a két legjobb csapat került a rájátszásba. A Déli csoport erősségét mutatja, hogy az ifiben és a felnőtt fináléban is déliek játszhatnak az aranyért – mondta büszkén az elnök. A harmadik helyért a Nyírábrány és a Hajdúböszörmény II. vívott meg; az eredmény 6–1 lett Ábrány javára. Tóth Csaba, a Nyírábrány edzője tiszteletét fejezte ki a Böszörmény II. játékosai felé. .....

.

Megye II. rájátszás 1. helyért (1. mérkőzés)

Esztár 2009.06.17.

.

Blondy FC – Nagyrábé KSE  2–1 (0–1)

300 néző, vezette: Sápy Csaba (Fábry, Szabó F.).

Blondy: Cseh T. – Kádár B., Alimán J., Pellei E. (Papp I.), Farkas I., Varga Cs., Kónya J., Ajtai R., Papp Á., Vajas V. (Nagy L.), Kovács P.

Edző: Gere Csaba.

Nagyrábé: Buglyó I. – Czidor R., Tiszai J., Homoki T., Varga J., Kordás J., Csige I., Nagy S., Ugrin L. (Tiszai A.), Nagy Cs., Szilágyi J.

Edző: Szőke Zsolt.

Gól: Ajtai R. (2), illetve Czidor R.

Jók: mindenki, illetve mindenki.

Összefoglaló: – Jó iramú, színvonalas mérkőzésen, döntőhöz méltó játékkal, jó játékvezetés mellett  –  kis szerencsével nyert a hazai csapat. Mindkét csapat bebizonyította, hogy nem véletlenül Ők játszák a döntőt.

Kiegyenlített játékot hozott a mérkőzés első része, majd megszereztük a vezetést, aztán az első félidő végéig mi uraltuk a játékot. A második félidő első 15 percéig még "az öltözőben maradtunk" az ellenfél így fordítani tudott. Később feljöttünk és a vége fele már ismét mi voltunk a jobbak. Sajnos a helyzeteink kimaradtak, igy minimális vereség a vége. Izgalmas visszavágó ígérkezik.....

.

RÁJÁTSZÁS II. mérkőzés

Nagyrábé, 2009. 06.06.

.

Nagyrábé KSE – Hajdúböszörmény TE II. 4–0 (1–0).

200 néző, vezette: Takács I. (Áncsán Gy., Rácz S.).

Nagyrábé: Buglyó I. – (Kenderesi A.), Tiszai J., Czidor R., Duró Zs. (Bai N.), Homoki T., Kordás J. (Varga J.), Csige I., Nagy S. (Tiszai A.), Kunkli F. (Ugrin L.), Nagy Cs. (Bajnok I.), Szilágyi J. (Szabó I.). Edző: Szőke Zsolt.

Hajdúböszörmény TE II.: Gajdán G. – Sóvári Zs. (Pál B.), Lengyel I. (Csecsődi N.), Sóvágó I., Berta L., Szabó I., Siket L., Balogh I., Nagy S., Pók Z., Boros G. Edző: Papp Ferenc.

Gól: Nagy Cs., Szilágyi J., Ugrin L. (2).

Jók: az egész csapat, illetve Balogh I.

Összefoglaló: Az I. félidőben még nehéz volt a játékosok fejében helyretenni a múlt heti sikert. A II. félidőben rendeztük a dolgokat, és így ismét magabiztos győzelmet arattunk a szimpatikusan játszó, igen megfiatalított Hajdúböszörmény ellen. Gyenge játékot hozott az I. félidő, a fejekben ott volt az előnyünk tudata, ráadásul a nyomott meleg és az erős szél is rányomta bélyegét mindkét csapat játékára. Találtunk egy gólt a  vendég kapus hibájából, illetve Ugrin öcsi helyzetfelismerése remek volt. A szünetben megbeszéltük a dolgokat és a 2. félidőben már volt igazi játék is a csapatunkban. Több helyzetet kidolgoztunk és szereztünk még 3 gólt, betalált Nagy Csabi, Szilágyi Jani és ismét Ugrin Laci.!

A véger 4 - 0, összesítésben 9 - 3 ! A Megye II. Északi csoportjának bajnoka ellen kiváló eredmény, nagy siker. Mindezek alapján Nagyrábé csapata bekerült a 2008/2009 bajnoki év Hajdú-Bihar Megyei II. osztályú Labdarúgó Bajnokság döntöjébe.

.

RÁJÁTSZÁS  I. mérkőzés:

Hajdúböszörmény, 2009.05.31.

.

Hajdúböszörményi TE II. – Nagyrábé KSE   3 – 5  (1 – 3)

100 néző, vezette: Darányi Antal (Lévai, Fábri).

Hajdúböszörményi TE II.: Sóvári Zs. – Lengyel I., Fodor J., Piliczki T. (Csatári S.), Molnár Zs., Pál B. (Fodor J.), Sóvágó I., Berta L., Nagy S., Szabó I., Siket L. Edző: Papp Ferenc.

Nagyrábé: Buglyó I. – Czidor R., Tiszai J., Duró Zs., Homoki T., Kordás J., Csige I., Nagy S., Kunkli F. (Ugrin L.), Nagy Cs. (Bajnok I.), Szilágyi J. - Bai Norbert, Szabó Imre, Tisztai Attila - Edző: Szőke Zsolt.

Gól: Fodor J, Szabó I, Siket L, ill. Czidor R., Nagy Cs., Szilágyi J., Csige I.(2).

Jók: senki, illetve mindenki.

Összefoglaló:  – Megérdemelt győzelem. A mezőnyben jól játszó Böszörményt magabiztosan győztük le. A helyzetek alapján már itt eldönthettük volna a továbbjutást, de a fociban nincs ha, így a visszavágón még bármi lehet, bár az előnyünk azért bizattó!  Az eredmény viszont magáért beszél. Az Megye II. északi csoportjának bajnoka ellen elért eredmény több mint figyelemreméltó. Szebbnél-szebb gólokat lőttünk és sok helyzetet is kidolgoztunk. Most ért össze a csapat, megtanultunk egymásért is küzdeni.... Pedig nehéz volt, elsősorban a műfű és az ehhez szokott csapat jó játéka miatt. Teljesen más, sokkal gyorsabb, technikásabb a játék a műfűvön és ezt az itt játszó (itt is gyakorló) csapat ki is tudta használni a bajnokságban, eddig...... Készültünk, sőt edzettünk is műfüvön, mint kiderült kellett is. Hétvégén viszont szeretettel várjuk ellenfelünket pályánkon a "balaton hullámain", ami kevésbé biliárdasztal és majd 2x akkora mint a Böszörményi pálya!

Köszönet minden szúrkolónak akik elkísérték a csapatunkat és az eső ellenére végig biztattak bennünket!!!  

.

-----------------------------------------------

.

2008/2009 Megye II. -Déli csoport-

- tavaszi idény -

.

11. forduló: 2009. 05. 23.  Nagyrábé - Körösszakál 5 - 1

Összeoglaló: Magabiztosan, és gólerőssen játszva szereztük meg a győzelmet az egyébként nagyon sportszerűen és szimpatikusan játszó ellenféllel szemben. A legfontosabb a győzelem volt.

A másik a Szerepi csapat sportszerű és nagyszerű sikere a Péterszeg ellen. Köszönjük Szerepieknek a példamutató hozzáállást és a kiváló játékot !!!

Tehát minden a végére maradt... Bár a tavaszi elsőségünk, és a bajnoki év dobogós helye is biztos volt, a  végső sorrend eldöntése az utolsó fordulóra maradt. 

.

A végeredmény :  Blondy 45 pont, Nagyrábé 45 pont, Szentpéterszeg 43 pont, Kismarja 39 pont ... 

A tavasszal elért eredmény:

1. Nagyrábé:       8 - 2 - 1  --- 26 pont 

2. Sz.péterszeg:  7 - 1 - 3 --- 22 pont

3. Blondy:           7 - 0 - 4  --- 21 pont

4. B.Keresztes:   5 - 3 - 3  --- 18 pont

5. Szerep:           5 - 1 - 5  --- 16 pont

7. Konyár:           5 - 1 - 5  --- 16 pont

8. Földes:           4 - 2 - 5  --- 14 pont

8. K.szakál:        4 - 1 - 6  ---  13 pont

9. Kismarja:        3 - 3 - 5  ---  12 pont

10. Pocsaj:         3 - 3 - 5  ---  12 pont   

11. B.bajom:       3 - 1 - 7  ---  10 pont

12. Mezősas:      1 - 2 - 8   ---   5 pont 

.

A Blondy és a Nagyrábé csapatinak folytatás következik - irány a rájátszás!!!

A rájátszás a szúrkolóinkal!!! Ma is köszönjük a folyamatos, nagyszerű és sportszerű biztatást. Számítunk rájuk a rájátszásban is!!!

10.forduló: 2009. május 16.  Pocsaj - Nagyrábé  2 - 8

Összefoglaló: Hogy is van ez ??? Pocsaj - Bajom 3-0, Bajom - Rábé 2-1, Pocsaj - Rábé ??? eláruljuk 2 - 8 !!! Ilyen a foci, senki sehol nem mehet biztosra !

Rosszul kezdődött, 3. perc szabadrugásból gólt kaptunk... azután folyamatosan átvettük a kezdeményezést, uraltuk a játékot és jött Szikra - mesterhármas 3 - 1 ide, a félidőben. A második félidőben motiváltan és tetszetősen játszottunk, volt 8 perc amikor 4 gólt rugtunk Kunkli, Csige, Kordás,, Nagy S.. , aztán további helyzetek,  Egy lepattanó labdából szépít az ellenfél, de semmi gond,. Folyamatosan cserélünk, a beálló játékosaink is odateszik magukat, továbra is mezőnyfölény, helyzetek. A végén "Kuki" (Szabó Imi) csatárokat megszégyenitő kiváló mozdulattal lefordul védőjéről, egyedül tör kapura, buktatják 11-es. Ha kiharcolta hadlője, magabiztosan be is lövi. megérdemelte, hozzáállása a csapathoz példamutató bárki számára!

No és a szúrkolóink!!! Köszönjük a folyamatos sportszerű biztatást. Végre egymásra talált csapat és szúrkoló, a focihoz mindkettő kell!! Ez az igazi SPORT!!!

Fontos: Kikapott otthon a Kismarja Konyártól, így a dobogó már biztos!!! Nagy csatában kikapott a Péterszeg a Blondy-tól (a meccs a 85. percben 3 - 1 volt a Péterszegnek, a 90.- ben 3 - 2, a játékvezető 6 percet hosszabbított melyben a Blondy 2 gólt rúgott,  3 - 4 a vége). Minden a végére marad... 

A bajnokság állása:

Szentpéterszeg 43 pont

Blondy FC          42 pont

Nagyrábé           42 pont

Kismarja             38 pont

.

 

9. forduló:2009.05.09. Biharnagybajom - Nagyrábé 2 - 1

Összefoglaló: Várható volt....(ez az első tavaszi vereség).

Mindig nem sikerülhet nyerni, sőt a "legnagyobbakal is van így" ... Jól kezdődött, hamar vezettünk, helyzeteket hagytunk ki, aztán az ellenfél percei következtek és egyenlíteni is tudtak. Ismét voltak helyzeteink, de sorra kimaradtak. A 2. félidő szinte egykapuzással folyt, támadtunk, ziccereket hagytunk ki, aztán ahogy lenni szokot a vége fele egy hiba, kilépett a bajomiak legjobbja (Somogyi L.), kapusunk elüti, 11-es Buglyó még beleér, de gól. Az utolsó néhány percben még kihagyunk helyzeteket, a vége vereség....

A tavaszi sikerekkel elért lehetőség, a folyamatos nyerési kényszer terhét most nem bírta el a csapat (ez másokkal is így van, lásd csak a mostani fordulóban a Péterszeg, a Kismarja stb. botlása, vagy említsük az Újpestet utóbbi 4 forduló 3 vereség, 4 pont előnyből 5 pont hátrány, oda a bajnokság.... - Hajrá LOKI - )

Ismét jó volt hallani a szúrkolóink biztatását, sőt az elején még a korábbi "elégedetlenek" sem bántották a csapatot, aztán ismét jött a szokásos dolog...

Ezzel az a baj, hogy bár mindenkinek joga van - sőt kell és tegye is - véleményt, akár nemtetszést is kinyilvánítani, nem mindegy hogyan teszi azt. Megtalálnak néhány játékosunkat, folyamatosan "kritizálják" őket aztán felháborodnak ha a játékosoknál  elfogy a türelem és esetleg szólnak valamit...(igazából pedig ez azoktól esik a legrosszabbul akik 20-30 évet eltöltöttek a pályán, tudják milyen bentről átélni az ilyen dolgokat... )

.

Magyarázkodás helyett mindenkinek figyelmébe ajánljuk a tényeket:

 .

Az utóbbi évek legsikeresebb szezonját játszuk - ráadásul egy nagyon erős, kiegyensúlyozott bajnokságban - bármi is lesz a két utolsó fordulóban.

A tavasszal eddig:

1. Sz.péterszeg:  7 - 1 - 1 --- 22 pont

2. Nagyrábé:       6 - 2 - 1  --- 20 pont 

3. Blondy:           5 - 0 - 4  --- 15 pont

4. B.Keresztes:   4 - 2 - 3  --- 14 pont

5. Földes:           4 - 2 - 3  ---  14 pont

6. Kismarja:        3 - 3 - 3  ---  12 pont

7. Pocsaj:           3 - 2 - 4  ---  11 pont 

8. B.bajom:         3 - 1 - 5  ---  10 pont

9. Szerep:           3 - 1 - 5  ---  10 pont

10. Konyár:         3 - 1 - 5  ---  10 pont

11. K.szakál:       3 - 1 - 5  ---  10 pont

12. Mezősas:      1 - 2 - 6   ---   5 pont 

....

Látható, hogy végre van egy jó, sőt eredményes csapatunk, amelynek minden egyes tagja hozzáteszi tudását, erejét, szivét-lelkét. Hozzáállásban példamutatóak akár edzésről, akár mérkőzésről van szó!  Ez a jövőre nézve is nagyon bíztató! .

Tehát NEM kell magyarázni semmit, az eredmények magukért beszélnek. Ez a csapat képes volt arra is, hogy az ősszel összeszedett komoly hátrányt is ledolgozza, hiszen az ősszel  vezető Kismarjára 8 pontot, a második Blondy-ra 5 pontot "vertünk rá" eddig.  A Péterszeg megtarotta 2 pontos előnyét, a vezető négyesünk mögötti 5. csapat pedig már nem 1 hanem 8 pontra van, a többiek pedig ...!!! Hajrá Nagyrábé!!!

.

8. forduló: 2009. 05. 02.   Nagyrábé - Konyár 4 - 0  

Összefoglaló: Magabiztos győzelmet arattunk az egyébbként számunkra "mumus" Konyári csapat ellen. Helyzetek sokaságát kidolgozva, az első félidő közepén 11-esből szereztünk vezetést. A játékkal nem volt gond, csak a "legvége" nem sikerült. A második félidőben szebbnél szebb akciók sorát bemutatva sikerült még 3 gólt szereznünk - kihagyva legalább 8-10 ziccert - de így is biztosan nyertünk. Nagy öröme a csapatnak a támogató szúrkolók biztatása. Kérjük Őket továbbra is segítsék csapatunkat és reméljük az a néhány még "elégedetlen" néző is példát vesz róluk és a bántás helyett Ők is biztatni fogják csapatunkat. 

.

7. forduló: 2009. 04. 26.   Szerep - Nagyrábé 1 - 2  

Összefoglaló: Megérdemelt győzelem, egy küzdelmes mérkőzésen az otthonában bárkire veszélyes szerepi csapat ellen. Óriási öngóllal az 1 percben megszereztük a vezetést, majd mezőnyfölényben játszottunk, a felidő első felében a szerepi edző három játékosát is lecserélte, jó cserék voltak mert a játék kiegyenlítődött. A második félidőben többhelyzetet kihagytunk, majd szabadrugásból, sikerült előnyünket növelni. a szerepiek a szépítő gólt a 93. percben rúgták. Jóleset minden játékosunknak a bennünket elkísérő szúrkolók buzdítása és a meccs végén a csapat ünneplése! Köszönjük - Hajrá Rábé! 

.

6. forduló: 2009. 04. 18.   Nagyrábé - Blondy FC 2 - 1  

Összefoglaló: Vendégvezetés, hazai győzelem. Sérülések - vér, megnem adott gólunk, kihagyott Blondy 11-es (Buglyó védett!!), kiállítás nálunk ..... Küzdeni akarásból jeles a csapatnak, így megérdemelt győzelem. Helyzetekben és mezőnyben is felülmúltuk ellenfelünket. Gartulálunk az egész csapatnak és ismét köszönjüka szúrkolóknak, hogy mellette álltak a csapatnak! 

.

5. forduló: 2009. 04. 11.  Biharkeresztes - Nagyrábé 1 - 3 

Összefoglaló: Megérdemelt, a második félidőben mutatott teljesítmény alapján magabiztos győzelmet arattunk a Biharkeresztes otthonában. A győzelem jelentőségét emeli, hogy ez a bajnokság során nem sok csapatnak sikerült és valószínű nem is fog sokaknak!

.

4. forduló: 2009. 04. 04. Nagyrábé - Földes 1 - 1 

Összefoglaló: Küzdelmes mérkőzés helyzetek itt és ott. Igazságos döntetlen született. annyi pozitivum azért volt számunkra, hogy ismét vesztettállásból sikerült legalább egyenlíteni!

Köszönjük a szúrkolóinknak az ismét  végig kitartó buzdítást !!

.

3. forduló: 2009. 03. 28. Szentpéterszeg - Nagyrábé 1 -1 

Összefoglaló: Nagyon jó mérkőzésen, egy nagyon jó csapat ellen, 10 emberrel is sikerült fordítanunk és így teljesen megérdemelten szereztünk pontot.

Változatos mérkőzés volt, mindkét csapat bizonyította, hogy nem véletlenül állnak a tabella elején. Helyzetek mindkét oldalon adódtak és nagy küzdelem folyt a mezőnyben is. A hazaiaknak egy védelmi hibánkból sikerült megszerezniük a vezetést, majd emberelőnyre is szert tettek, ugyanis középső védőnk már csak szabálytalanul tudta megakadályozni a kitörő csatárt, így a játékvezető kiállította őt - de  így góltól mentette meg játékosunk a csapatunkat - A kiállítás után még inkább egymásért is küzdöttek játékosaink, a csapategységnek meg is lett az eredménye, sikerült emberhátrányban is egyenlítenünk!

Köszönjük a csapatot elkísérő szúrkolóinknak a végig kitartó buzdítást és azt , hogy mellé álltak a csapatnak, a játékosoknak nagy segítség ez!!!

.

2. forduló: 2009. 03. 21.  Nagyrábé - Mezősas 1 -0

Összefoglaló: Sokat érő 3 pont! Ennyit lehet elmondani a mérkőzésről, A focit gólra játszák, de az eredményességet megszerzett pontokban mérik. Gyengén játszottunk, az új fiukban a bizonyítási vágy kicsit görcsössé tette ajátékot. DE nyertünk, ez a legfontosabb!

 .

1. forduló: 2009. 03. Kismarja - Nagyrábé 2 - 3

Összefoglaló: Ünnepi győzelmet aratott csapatunk a bajnokesélyes, a bajnokságot toronymagasan vezető csapat otthonában. Tavaszi - igazi fociidőben, de a korábbi esőzések miatt felázott mély talajú göröngyös pályán, igazi rangadót láthatott a közönség. Helyenkét már jól is játszott a formálódó/összekovácsolódó csapatunk. Gyorsan szereztünk két gólt és a vezetést végig megtartva magabiztos és teljesen megérdemelt, nagyon értékes győzelmet arattunk egy nagyon jól felkészített csapat ellen. Minden játékosunkat dicséret illet akár a pályán vagy ép a kispadon segítették csapatunkat. Kialakult az a 18-20 fős keretünk akikre építve komoly eredményeket érhetünk el a bajnokságban!

.

 

Hírek!

.

A labdarúgócsapataink a téli szünetben sem pihentek. A felnőtt és ifjúsági csapatunk 2009. január 10-óta folyamatosan tartotta edzéseit és edzőmérkőzések sorát játszottuk. A játékosmozgás jelentős volt csapatunk életében igy szükség is volt a hosszabb felkészülésre. Szerencsére a csapatunk gerincét sikerült megtartani és ez a sikeress átigazolásainkkal együtt egy jóval jobb csapat kialakulásának alapjait teremtette meg. Reméljük a csapat be is fogja mindezeket bizonyítani. Bizzunk benne, hogy mindezekhez a szúrkolóink is segítségünkre lesznek és sokan látogatnak majd ki mérkőzéseinkre. Sportszerű biztatásuk óriási segítséget jelent a csapatnak. Reméljük, hogy Ők is mellé állnak a csapatnak és az igazságtalan bírálat, a személyeskedések és sértegetések helyett jótanácsaikkal és egészséges kritikáikkal segíteni fogják csapatunk szereplését. Hajrá Nagyrábé !!!

.

Átigazolások:.

Érkezők:

.

Czidor Richárd (Tiszaluc).

Ugrin László (Sárrétudvari) 

Nagy Csaba (Nagyhegyes)

Varga János (Nagyhhegyes) 

Homoki Tamás (Füzesgyarmat)

Nagy Richárd Zoltán (Füzesgyarmat)

Bajnok Imre (Biharnagybajom)

Szabó Imre (Biharnagybajom)

Duró Zsolt (Zsáka)

Kovács Attila (Nagyrábé - visszatért a csapathoz)

.

Távozók:

.

Vígh Viktor (Balmazújváros FC)

Balogh Csaba (Bihartorda) 

Szabó Roland (Bihartorda)

Szigeti Csaba (Bihartorda)

Kósa László Levente (Bihartorda)

Kolompár Roland (Sárrétudvari)

Mező Attila (Sárrétudvari)

Szeze Attila (Biharnagybajom)

Tóth Norbert (Biharnagybajom)

.

2008/2009 Megye II. -Déli csoport-

- őszi idény -

.

(Kattints a képekre a nagyobb megjelenésért)

.

.

A felnőtt keret:  

 

  

   

  

   

 

   

   

.

-------------------------------------------------------

11. forduló: 2008.10.25. Körösszakál - Nagyrábé 2 - 1 

10. forduló: 2008.10.18. Nagyrábé - Pocsaj 0 - 2 

9. forduló: 2008.10.11. Nagyrábé - Biharnagybajom 2 - 0  

8. forduló: 2008.10.04. Konyár - Nagyrábé 0 - 1 

7. forduló: 2008. 09 27.  Nagyrábé - Szerep 2 - 1 

Öltözöi képek a szerep elleni meccs előtt: 

   

 .

 

6. forduló: 2008. 09.20.  Blondy FC - Nagyrábé 4 - 0  

5. forduló: 2008. 09.13.  Nagyrábé - Biharkersztes 1 - 0 

4. forduló: 2008. 09.06.  Földes - Nagyrábé 3 - 3 

3. forduló: 2008. 08.30.  Nagyrábé - Szentpéterszeg 2 - 1

2. forduló: 2008. 08.23.  Mezősas - Nagyrábé 1 - 3

1. forduló: 2008. 08.16.  Nagyrábé - Kismarja 1 - 4

.
Déli csoport beosztása:
1. Biharkeresztes
2. Biharnagybajom
3. Blondy FC-Esztár
4. Földes
5. Kismarja
6. Konyár
7. Körösszakál
8. Mezõsas
9. Nagyrábé
10. Pocsaj
11. Szentpéterszeg
12. Szerep

.

Északi csoport beosztása:
1. Egyek
2. Görbeháza
3. Hajdúböszörmény-II.
4. Józsa
5. Hajdúhadház
6. Mikepércs
7. Nyíracsád
8. Nyírábrány
9. Vámospércs
10. Fülöp
11. Nádudvar
12. Tiszacsege

.

Átigazolások:.

Érkezők:

.

Kósa László Levente (Bihartorda)

Kunkli Ferenc (Nagyhegyes) 

Nagy Sándor (Nagyhegyes)

Farmasi Sándor (Sárrétudvari) 

Kolompár Roland (Sárrétudvari)

Mező Attila (Sárrétudvari)

.

Távozók:

.

Varga János (Nagyhegyes)

Göndör Sándor (Bihartorda)

Nyiri János (Sárrétudvari)

Pocsai Gergő (Mikepércs)

Kiss Tibor (Nyiradony)

Szvára Imre (Nyiradony)

.

 .

 A labdarúgócsapat 2008. julius 14-én elkezdte a felkészülést a 2008/2009-es bajnoki évre!

.

.

Képek a Nagyrábéi fociéltből: 

.

 

       

    

.

          

.

Kordás Janival a HERTA BSC-nél!

.

2008. április 08-án Vajda György szakosztályvezető vezetésével Tiszai Károly elnök és Kordás János labdarúgónk látogatást tett a Német Bundesliga egyik legrégebbi egyesületénél a Berlini Hertha BSC-nél.  http://www.hertabsc.de/

A nap során Kordás János átvehetet egy névre szóló Hertha BSC csapatmezt a csapat képviselőjétől.

  

Meglátogattuk a csapat szurkolói törzshelyét, óriási dolog az épület falán a magyar labdarúgóink fotóit is megpillantani ( Puskástól, Grosics, Királyon át egészen Dárdai fotójáig jópár magyar labdarúgónk arcképe disziti a helyet több tucat másik világsztár társaságában.) 

 

. Megnéztük a csapat hazai mérkőzéseinek helyszinét, az 1936-os olimpiára készült csodálatosan szép Berlini Olimpiai Stadiont.

        

.  A délelőtt folyamán látogatást tehettünk a csapat edzédsén. Az edzésen testközelből láthattuk a német futball erényeit, gyorsaság, pontosság, precizitás. Elgondolkoztató, hogy világsztár labdarúgók edzésen "átizzadásig" hajtanak dolgoznak...

       

Vajda György néhány szót beszélt a csapat vezetőedzőjével, Lucien Favre -val,

 majd az edzés végén Dárdai Pál-al sikerült beszélgetnünk.